Leve de creativiteit - AFGELASTING WEGENS CORONA 19

door Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen
Inschrijven vanaf 13 november 2021, 18u00

Programma

Hieronder vind je het programma voor deze editie. Per leeftijdscategorie wordt één workshop aangeboden.

Na deze workshop studeer je af en ontvang je een echt diploma! Voor de plechtige proclamatie ben je automatisch ingeschreven.

Verwelkoming

van 9u15 tot 9u30

Ontvangst

Workshop doelgroep 3-6 jaar + ouder

van 9u30 tot 11u50

Kamp Karton

Wie bouwde er ooit wel eens een kamp in een zetel? Wie kroop er ooit in een doos om een eigen gezellig plekje te maken? Of droomde je ervan om een huis te bouwen? Wij dromen daar ook van! Van karton naar echte huizen...net zoals echte architecten gaan wij aan de slag. Kom je samen met je papa of mama bouwen? wie weet ontwerpen we samen een nieuw dorp!

Opgelet: voor deze workshop moeten de kinderen begeleid worden door één ouder, voogd of meerderjarige broer/zus!

Workshop doelgroep 7-10 jaar

van 9u30 tot 11u50

Under pressure

Krijg je niet genoeg van STEMpelen? Wil je alle geheimen van een drukker ontdekken en voor één dag zelf een drukker zijn? Dat kan! Bij ons kan je leren hoe! Misschien ontdek je wel tekenskills waarvan je niet wist dat je ze had. Vergeet niet om een tas of T-shirt die je graag zou willen pimpen mee te brengen! Wij zien je daar, tot dan!

Proclamatie

van 11u50 tot 12u00

Diploma-uitreiking

Na al het harde werk in de workshops wordt iedereen beloond met een officieel diploma.
inschrijving is afgesloten

Inschrijven kan vanaf zaterdag 13 november om 18u00 via deze website.

Is er een wachtlijst?

Ja. Dit verloopt automatisch. Als er inschrijvingen zouden worden geannuleerd, verwittigen we de mensen op de wachtlijst hiervan in chronologische volgorde.

Kan ik via mail/telefoon inschrijven?

Nee, dat is niet mogelijk. Inschrijven kan enkel via de website.

Mijn kind wil graag samen met een paar vriendjes deelnemen aan de Kinderuniversiteit. Moet ik ze dan allemaal apart inschrijven?

We moeten inderdaad van elk kind de naam en zijn/haar keuze voor de workshop kennen, maar dit kan in één inschrijvingsformulier.

Wie verzorgt de workshops van de Kinderuniversiteit?

De workshops van de Kinderuniversiteit worden verzorgd door docenten en studenten van de lerarenopleiding van Howest.

Worden er nog kinderuniversiteiten georganiseerd?

Ja! Je vindt alle informatie op www.kinderuniversiteit.be. Je kunt ook op de hoogte gehouden worden via onze nieuwsbrief (inschrijven onderaan homepage) of Facebook/Twitter (icoontjes bovenaan deze pagina).

Wie is de contactpersoon voor deze editie?

De contactpersoon voor deze editie is Joachim Gruwez, stafmedewerker wetenschapscommunicatie van Howest. Je kan hem bereiken via joachim.gruwez@howest.be of via 0473/57 12 73. Let op: inschrijvingen via email of telefoon worden niet aanvaard.

Praktische informatie

De kinderen worden op zondag 19 december 2021 tussen 9u15 en 9u30 verwacht in de Mind- And Makerspace, Rijselstraat 1 8200 Brugge.

De kinderuniversiteit is afgelopen om 12u00.