VORIGE EDITIES

OVERZICHT

 • Project V (voor kinderen van 5 - 7 jaar)

  Project V (voor kinderen van 5 - 7 jaar)

  Brugge

  Kinderuniversiteit Brugge staat voor een raadsel. Ben je tussen de 5 en de 7 jaar? Je bent een creatieveling met de laptop, tablet of smartphone? Dan kunnen we jou hulp goed gebruiken! Een gemeen Virus is in onze wereld terecht gekomen. Overal heeft hij materiaal kapot gemaakt, dingen verstopt en er werd zelfs iemand ontvoerd. Help jij ons dit kwaadaardige virus te bestrijden in "Project V"? 

  lees meer
 • Project V (voor kinderen van 8 - 12 jaar)

  Project V (voor kinderen van 8 - 12 jaar)

  Brugge

  Kinderuniversiteit Brugge staat voor een raadsel. Ben je tussen de 8 en de 12 jaar? Je bent een creatieveling met de laptop, tablet of smartphone? Dan kunnen we jou hulp goed gebruiken! Een gemeen Virus is in onze wereld terecht gekomen. Overal heeft hij materiaal kapot gemaakt, dingen verstopt en er werd zelfs iemand ontvoerd. Help jij ons dit kwaadaardige virus te bestrijden in "Project V"? 

  lees meer
 • Het dode lichaam in beeld
 • De wondere wereld van de fysica

  De wondere wereld van de fysica

  Gent

  Fysica saai en moeilijk? Op deze kinderuniversiteit bewijzen we het tegendeel. Met huis-, tuin- en keukenmateriaal doen we allerlei experimenten die ons de wereld van de fysica beter doen begrijpen. 

  lees meer
 • Energieke ingenieurs

  Energieke ingenieurs

  Gent

  Hoe verwarm jij je huis? Van waar komt die elektriciteit of dat gas? Wat is energie precies? Welke soorten energie zijn er? Kan ik zelf energie opwekken? Hoeveel energie gebruiken we? Kom het allemaal zelf ontdekken op deze Kinderuniversiteit Gent over licht en warmte!

  lees meer
Pagina: 12345678910...