VORIGE EDITIES

OVERZICHT

 • Mijn lichaam, ik ben uniek. (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)

  Mijn lichaam, ik ben uniek. (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)

  Brugge

  Tijdens deze kinderuniversiteit verdiepen we ons in de biologie van het menselijk lichaam. Hoe werkt ons lichaam en hoe zit alles precies in elkaar? Wat als je niet kan horen? En hoe werken onze hersenen?Je komt dit alles en veel meer te weten tijdens deze kinderuniversiteit. 

  lees meer
 • Project V (voor kinderen van 5 - 7 jaar)

  Project V (voor kinderen van 5 - 7 jaar)

  Brugge

  Kinderuniversiteit Brugge staat voor een raadsel. Ben je tussen de 5 en de 7 jaar? Je bent een creatieveling met de laptop, tablet of smartphone? Dan kunnen we jou hulp goed gebruiken! Een gemeen Virus is in onze wereld terecht gekomen. Overal heeft hij materiaal kapot gemaakt, dingen verstopt en er werd zelfs iemand ontvoerd. Help jij ons dit kwaadaardige virus te bestrijden in "Project V"? 

  lees meer
 • Project V (voor kinderen van 8 - 12 jaar)

  Project V (voor kinderen van 8 - 12 jaar)

  Brugge

  Kinderuniversiteit Brugge staat voor een raadsel. Ben je tussen de 8 en de 12 jaar? Je bent een creatieveling met de laptop, tablet of smartphone? Dan kunnen we jou hulp goed gebruiken! Een gemeen Virus is in onze wereld terecht gekomen. Overal heeft hij materiaal kapot gemaakt, dingen verstopt en er werd zelfs iemand ontvoerd. Help jij ons dit kwaadaardige virus te bestrijden in "Project V"? 

  lees meer
 • Het dode lichaam in beeld
 • De wondere wereld van de fysica

  De wondere wereld van de fysica

  Gent

  Fysica saai en moeilijk? Op deze kinderuniversiteit bewijzen we het tegendeel. Met huis-, tuin- en keukenmateriaal doen we allerlei experimenten die ons de wereld van de fysica beter doen begrijpen. 

  lees meer
Pagina: 12345678910...