VORIGE EDITIES

OVERZICHT

 • Pientere probleemoplossers

  Pientere probleemoplossers

  UGent Campus Kortrijk

  Houd jij er ook van problemen op te lossen? Technieken te bedenken, te proberen en almaar te verbeteren? Dan schuilt er misschien wel een ingenieur in jou!

  lees meer
 • Anders dan gewoon... Gewoon anders!

  Anders dan gewoon... Gewoon anders!

  Gent

  Ehle erg lewmok in de kidneruinveisrteti!

  Moeilijk om te lezen, hé! In deze Kinderuniversiteit leren we over hoe het is om anders te zijn en gaan we tijdens een van de 4 workshops zelf ervaren hoe dat voelt. Hoe horen dove mensen de wereld? Kunnen blinden alleen naar de bib gaan? En geraak je in een rolstoel overal waar je wil geraken?

  Ontdek het tijdens deze Kinderuniversiteit!

  lees meer
 • Bouwen doorheen de tijd (voor kinderen van 5 tot 7 jaar)

  Bouwen doorheen de tijd (voor kinderen van 5 tot 7 jaar)

  Brugge

  Waarom staat de toren van Pisa schuin? Hoe komt het dat huizen er nu anders uitzien dan vroeger? Waarom maakten ze huizen uit hout? Stap samen met ons in de teletijdmachine en ontdek alle geheimen van de bouwmeesters van vroeger tot nu. 

  lees meer
 • Bouwen doorheen de tijd (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)

  Bouwen doorheen de tijd (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)

  Brugge

  Waarom staat de toren van Pisa scheef? Hoe komt het dat huizen er nu anders uitzien dan vroeger? Waarom maakten ze huizen uit hout? Stap samen met ons in de teletijdmachine en ontdek alle geheimen van de bouwmeesters van vroeger tot nu. 

  lees meer
 • Digital Creators (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)

  Digital Creators (voor kinderen van 8 tot 12 jaar)

  Kortrijk

  Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Je bent graag bezig met techniek, programmeren en media? Je bent een creatieveling met de laptop, tablet of smartphone? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Tijdens deze Kinderuniversiteit word je voor één dag een "MAKE-IT-creator".

  lees meer
Pagina: 12345678910...