VORIGE EDITIES

OVERZICHT

 • Superhelden, red de aarde!

  Superhelden, red de aarde!

  Kattenberg 9, Gent

  Vrekor de Vervuiler is onze aarde aan het vernietigen. Hij maakt de bloemetjes kapot, vervuilt het water, verspilt energie en kwelt het dierenrijk. De Fantastic 4 proberen hem op andere gedachten te brengen. Kom jij in deze kinderuniversiteit onze superhelden helpen?

  lees meer
 • Techniek? Gewoon doen! (5 - 6 jaar)

  Techniek? Gewoon doen! (5 - 6 jaar)

  Howest, The Level

  Stel je voor dat je de roodborstjes in jouw tuin blij kan maken met een nieuw voederbakje. Of dat Roodkapje gekwetst is en je haar moet helpen met het brengen van eten naar haar grootmoeder. Als jij dat ziet zitten ben je bij ons aan het juiste adres!

  lees meer
 • Techniek? Gewoon doen! (7 - 10 jaar)

  Techniek? Gewoon doen! (7 - 10 jaar)

  Howest, The Level

  Ben jij die creatieveling die met gerecycleerde materialen graag zelf een muziekinstrument maakt? Of heb je er altijd al van gedroomd om een echte racepiloot te zijn? Kom maar af en jouw dromen komen uit!

  lees meer
 • Op avontuur met de wetenschap (5 - 6 jaar)

  Op avontuur met de wetenschap (5 - 6 jaar)

  Howest, campus Sint-Jorisstraat 71 te Brugge

  Hou jij ook zo van geluiden? Stel je voor dat je zelf jouw muziekinstrument moet maken. Of dat je moet overleven in de jungle op een onbewoond eiland. Ben jij zo'n avonturier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  lees meer
 • Op avontuur met de wetenschap (8 - 10 jaar)

  Op avontuur met de wetenschap (8 - 10 jaar)

  Howest, campus Sint-Jorisstraat 71 te Brugge

  Stel je voor dat je vast zit op een onbewoond eiland en dat je een drijvend vlot moeten bouwen om weg te geraken. Of dat je magische zweefkrachten moet gebruiken als het vlot zinkt.  Dan zal je blij zijn als je weet waarom iets drijft, zinkt of zweeft!

  lees meer
Pagina: 12345678910...